Thor Dames weekend

Terwijl de eerste helft van het seizoen bijna over is voor de dames van Thor, was het afgelopen weekend tijd voor een tweedaagse teambuilding. MareVisie mocht samen met MareVisie collega’s Fione, Charlotte en Geert de zondag voorzien van interessante presentaties die voor deze dames zeer nuttig zijn. Uiteraard was Jan in zijn rol als paparazzi ook aanwezig.

Zo trapte Fione af met een stuk informatie over MareVisie en met de band tussen ons het SRC Thor. MareVisie kan voor de leden van SRC Thor van belang zijn voor afstudeerprojecten en carrière mogelijkheden. Daarnaast was Geert aanwezig voor een heuse ‘Scrumtraining’, waarbij er ook daadwerkelijk een rugby scrum werd opgezet om het te vergelijken met een scrum binnen een bedrijf. Met deze methodiek weet iedereen zijn eigen krachten te gebruiken en hoe dit in het bedrijfsleven toegepast kan worden.

Als derde spreker werd Pien Selbeck verwelkomt. Als oud-Thorlid en internationale rugby speelster wist zij de dames te motiveren en een enerverende presentatie neer te zetten over de weg naar Rio. Later op de dag verzorgde Pien ook de teambuildingactiviteit op het rugbyveld in Delft. Gedurende deze training werd er door middel van rugby gerelateerde activiteiten gekeken naar de samenwerking binnen het team en hoe dit beter kon. Erg leerzaam en zeker iets om mee te nemen het veld op.

Vanuit Thor willen de dames MareVisie heel erg bedanken. Niet alleen voor de prachtige overnachtingslocatie en het eten, maar vooral om de leerzame lessen die geleerd zijn tijdens dit weekend en uiteraard de prachtige trainingspakken.

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *