SRC Thor, Mooi weer lustrum 25-05-19

Mooi! Weer Lustrum!

25 mei is het zover, dan vieren we dit jaar niet de mooiweerdies, maar het mooiweerLustrum! Vanwege het lustrumjaar is deze dag iets uitgebreider dan een gewone Dies.

We organiseren een toernooi met 4 heren en 4 dames teams, waarvan 1 van de dames teams het dames team is van Dick uit Portugal! Tijdens het toernooi zal er uiteraard 1 bijzondere wedstrijd zijn, namelijk de burgers tegen jonge studentjes! Ook zal er voor de Oude Vellen een leuke pot georganiseerd worden!

Naast het toernooi zullen er ook minigames voor jong en oud zijn. Wie kan een rugbybal het hardst gooien, hoe accuraat kan jij een bal kicken, wie is het sterkst, wie is het snelst? Al deze vragen worden beantwoord tijdens de minigames!

De dag ziet er als volgt uit:

10:00 Toernooi geopend
10:30 – 17:00 Spelen toernooi
12:30 – 13:30 Old Engineers – SRC Thor
12:30 – 15:30 Minigames langs de zijlijn
17:00 Start 3e helft op de boot
18:00 BBQ
19:00 Prijsuitreiking
23:00 Boot dicht en door naar de stad

De 3e helft wordt goed uitgepakt, naast de Voorwaarts, zorgen we ook nog voor feest op de kade! Kortom, het wordt een relaxte dag met genoeg zon, rugby, mooie mensen, pils, vlees (en vega) en uiteraard een dag om niet te vergeten;)

Ook zal er dit jaar weer een Lustrumboek zijn! Lijpe verhalen over de afgelopen 5 jaar worden verteld in dit boek. Kortom, genoeg redenen om weer langs te komen;)

De precieze competitie schema en hoe in te schrijven voor de BBQ volgt nog.

Als er vragen zijn, schroom niet om contact op te nemen! Dat door te mailen naar lustruminfo@srcthor.nl

Ovale groet

LustrumCie Thor

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *