Vacancy at Marevisie

Een mooie kans op een serieuze bijbaan!

Ben je op zoek naar een uitdagende baan naast je studie? Bij MareVisie bieden we je de kans om ervaring op te doen als Project Management Ondersteuner (PMO) of als junior projectmanager. Onze projecten spelen zich af bij onze interessante klanten in de techniek- en/of de IT sector.

Als PMO-er ondersteun je de projectmanager, het project team en de organisatie waarbinnen het project wordt uitgevoerd. Je bent verantwoordelijk voor de structuur van het project: het plan van aanpak, de planning en de financiën. Je zorgt dat alle risico’s in beeld zijn, en je weet waar de prioriteiten moeten liggen voor het team en de projectmanager. Een spin in het web dus.

Als je ervaring en/of affiniteit hebt met informatie management, IT, document management dan wordt deze rol nog leuker. Je krijgt de kans om in een internationale context te werken binnen een hecht team van MareVisie.

Kan je goed samenwerken, heb je een technische achtergrond en wordt je aangetrokken door projectmanagement? Dan zoeken we jou. De vacature biedt jou de mogelijkheid om te ontwikkelen op het gebied van PMO en om door te groeien naar de rol van projectleider.

Neem voor meer informatie contact op met Michiel Hoogmoed of Ralph van Houdt via info@marevisie.nl

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *