MareVisie zoekt nieuwe collega’s

Onze hoofdsponsor MareVisie is aan het groeien en heeft een aantal vacatures openstaan, het zou natuurlijk mooi zijn als deze functies gevuld kunnen worden door leden van SRC Thor.

Expert Writers

MareVisie is bezig om een platform op te zetten voor expert writers. Als expert writer ga jij een ¾ tot 1-jarig traject in om een expert te worden in een onderwerp. Dit onderwerp kan bijvoorbeeld iets zijn waar jij nieuwsgierig naar bent of affiniteit mee hebt. Dus heb je je altijd al eens willen verdiepen in de IT-architectuur van grote organisaties of heb je altijd al eens willen uitzoeken hoe die energietransitie nou echt van de baan moet komen, meld je aan! Hiermee werk je niet alleen aan de groeiende kennis van MareVisie, maar ook aan je eigen digitale footprint. Voor meer informatie zie de vacature.

PMO-er/ Junior Projectleiders

Interesse in projectmanagement binnen de vakgebieden techniek en/of IT? MareVisie wil het team uitbreiden is daarom opzoek naar een junior projectleider of PMO-er. Als junior projectleider wordt je opgeleid op een van de projecten bij een klant van MareVisie. Hier krijg je met alle onderdelen van projectmanagent te maken. Heb je net een opleiding afgerond of zit je in de afrondende fase, schroom niet om contact op te nemen. Voor meer informatie zie de vacature.Content Manager

Daarnaast is MareVisie op zoek naar een vervanger van Jeroen van Nieuwenhuizen als content manager van MareVisie. Als content manager hou je de website bij, plaats je stukjes, interview je mensen en genereer je zelf content. Daarnaast ben je ook iemand die met 1 been binnen Thor staat en met 1 been binnen MareVisie. Het is betaald werk voor ca. 4 tot 8 uur per week en een mooie manier om tijdens je studententijd relevante werk ervaring op te doen. Ben je geïnteresseerd neem dan contact op met Jeroen Schunselaar (j.schunselaar@marevisie.nl).

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *