Dames Mid-season tournament

Geachte laagtackelende dames ende heeren,

Op zaterdag 2 februari organiseren de dames van SRC Thor in samenwerking met RC Delft en LSRG de eerste editie van het Midseasontournament. Op dit toernooi zullen (cluster)teams uit verschillende divisies het tegen elkaar opnemen en strijden om felbegeerde prijzen. Naderhand zullen we onder het genot van een hapje en een drankje samen de Six Nations op groot scherm kijken wijlen we ons voorbereiden voor het belangrijkste element van de dag: de derde helft. Of je nu man of vrouw bent, speler, scheidsrechter of coach, het maakt allemaal niets uit. Trek je (rugby)vriendjes en vriendinnetjes onder hun stoeptegel vandaan en kom gezellig feesten met de leukste sportcollega’s van Nederland!
Het toernooi wordt onder meer mogelijk gemaakt door Marevisie !

Mocht je ook graag willen meedoen met de eerste en tweede helft? Mét team of gewoon lekker alleen, meld je dan snel aan bij Sofie (tel: 0637167758)! Ook als je graag mee-eet is het handig om contact op te nemen.

0vale groet,

Emma Fabri – RC Delft

Milly Bon – SRC Thor

Sofie Bastiaansen – LSRG

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *