Cooking

[su_tabs vertical=”yes”]
[su_tab title=”Boerenkoolstampot” disabled=”no” anchor=”” url=”” target=”blank” class=””]
[su_row]
[su_column size=”1/3″]

Costs per person € 2,-

[/su_column]
[su_column size=”1/3″]

Cooking level: Farley

[/su_column]
[su_column size=”1/3″]

Cooking time: 2 hour

[/su_column]
[/su_row]

 

Ingredientsper 10 persons
tAKE 5 EXTRA EATERS as margin

[su_row]
[su_column size=”1/2″]
[su_list icon=”icon: minus” indent=”21″]

  • 1kg Kruimelige aardappels
  • 0.7kg Roomboter
  • 3 kg Boerenkool
  • 1 Knoflook
  • 1.25 kg Uien
  • 1kg Spekjes
  • Boerenkool
  • General small items like spices are avaiable at the boat.
    See this list with avaiable items.

[/su_list]
[/su_column]
[su_column size=”1/2″]

[/su_column]
[/su_row]

Recepie (first read completely)

  1. Belangrijke dingen bijv. zet pan water op voor aardappelen.
  2. Schil de aardappels en snijd ze in stukken.
  3. Zet zo snel mogelijk de aardappels in een pan met warm water (omdat je anders niet genoeg tijd hebt) op het vuur en voeg groentebouillonblokjes toe aan het water.
  4. Zet een tweede pan met water op voor de boerenkool.
  5. Bak de spekjes en verwijder iedere keer het overtollig vet en/of vocht. Houd ondertussen de spekjes warm in een bak op de warmhoudplaat.
  6. Snijd de ui en knoflook en fruit deze aan in de pan.
  7. Kook de boerenkool en leg bovenop de boerenkool de rookworsten.
  8. Giet de aardappels af.
  9. Verwarm de melk in de magnetron en voeg dit toe aan de aardappels samen met de boter en de ui en knoflook. Stamp het vervolgens tot een puree.
  10. Giet de boerenkool af en houdt de rookworst warm.
  11. Voeg de boerenkool aan de puree toe, samen met de spekjes. Maak op smaak met peper (eventueel zout) en mosterd.

sERVING DINER

  1. zet pannen bar
  2. zet bestek etc. klaar

 

[/su_tab]
[su_tab title=”Pasta rood” disabled=”no” anchor=”” url=”” target=”blank” class=””]
[su_row]
[su_column size=”1/3″]

Costs per person € 1,50

[/su_column]
[su_column size=”1/3″]

Cooking level: Easy

[/su_column]
[su_column size=”1/3″]

Cooking time: 3 hour

[/su_column]
[/su_row]

 

Ingredientsper 10 persons
tAKE 5 EXTRA EATERS as margin

[su_row]
[su_column size=”1/2″]
[su_list icon=”icon: minus” indent=”21″]

  • 1kg pasta
  • 0.7kg tomaten
  • 3 kg sheit
  • 1 Knoflook
  • General small items like spices are avaiable at the boat.
    See this list with avaiable items.

[/su_list]
[/su_column]
[su_column size=”1/2″]

[/su_column]
[/su_row]

Recepie (first read completely)

  1. Belangrijke dingen bijv. zet pan water op voor aardappelen.
  2. Schil de aardappels en snijd ze in stukken.
  3. Zet zo snel mogelijk de aardappels in een pan met warm water (omdat je anders niet genoeg tijd hebt) op het vuur en voeg groentebouillonblokjes toe aan het water.
  4. Zet een tweede pan met water op voor de boerenkool.
  5. Bak de spekjes en verwijder iedere keer het overtollig vet en/of vocht. Houd ondertussen de spekjes warm in een bak op de warmhoudplaat.
  6. Giet de aardappels af.
  7. Verwarm de melk in de magnetron en voeg dit toe aan de aardappels samen met de boter en de ui en knoflook. Stamp het vervolgens tot een puree.
  8. Giet de boerenkool af en houdt de rookworst warm.
  9. Voeg de boerenkool aan de puree toe, samen met de spekjes. Maak op smaak met peper (eventueel zout) en mosterd.

sERVING DINER

  1. zet pannen bar
  2. zet bestek etc. klaar

[/su_tab]
[su_tab title=”Wraps” disabled=”no” anchor=”” url=”” target=”blank” class=””]
[su_row]
[su_column size=”1/3″]

Costs per person € 3,-

[/su_column]
[su_column size=”1/3″]

Cooking level: Intermediate

[/su_column]
[su_column size=”1/3″]

Cooking time: 3 hour

[/su_column]
[/su_row]

 

Ingredientsper 10 persons
tAKE 5 EXTRA EATERS as margin

[su_row]
[su_column size=”1/2″]
[su_list icon=”icon: minus” indent=”21″]

  • 1kg wraps
  • 0.7kg dingen
  • 3 kg andere tsjak
  • 1 Knoflook
  • General small items like spices are avaiable at the boat.
    See this list with avaiable items.

[/su_list]
[/su_column]
[su_column size=”1/2″]

[/su_column]
[/su_row]

Recepie (first read completely)

  1. Belangrijke dingen bijv. zet pan water op voor aardappelen.
  2. Schil de aardappels en snijd ze in stukken.
  3. Zet zo snel mogelijk de aardappels in een pan met warm water (omdat je anders niet genoeg tijd hebt) op het vuur en voeg groentebouillonblokjes toe aan het water.
  4. Zet een tweede pan met water op voor de boerenkool.
  5. Bak de spekjes en verwijder iedere keer het overtollig vet en/of vocht. Houd ondertussen de spekjes warm in een bak op de warmhoudplaat.
  6. Snijd de ui en knoflook en fruit deze aan in de pan.
  7. Kook de boerenkool en leg bovenop de boerenkool de rookworsten.
  8. Giet de aardappels af.
  9. Verwarm de melk in de magnetron en voeg dit toe aan de aardappels samen met de boter en de ui en knoflook. Stamp het vervolgens tot een puree.
  10. Giet de boerenkool af en houdt de rookworst warm.
  11. Voeg de boerenkool aan de puree toe, samen met de spekjes. Maak op smaak met peper (eventueel zout) en mosterd.

sERVING DINER

  1. zet pannen bar
  2. zet bestek etc. klaar

[/su_tab]
[/su_tabs]