[su_tabs vertical=”yes”]
[su_tab title=”Boerenkoolstampot” disabled=”no” anchor=”” url=”” target=”blank” class=””]
[su_row]
[su_column size=”1/3″]
Costs per person € 2,-
[/su_column]
[su_column size=”1/3″]
Cooking level: Farley
[/su_column]
[su_column size=”1/3″]
Cooking time: 2 hour
[/su_column]
[/su_row]
Ingredientsper 10 persons
tAKE 5 EXTRA EATERS as margin
[su_row]
[su_column size=”1/2″]
[su_list icon=”icon: minus” indent=”21″]
- 1kg Kruimelige aardappels
- 0.7kg Roomboter
- 3 kg Boerenkool
- 1 Knoflook
- 1.25 kg Uien
- 1kg Spekjes
- Boerenkool
- General small items like spices are avaiable at the boat.
See this list with avaiable items.
[/su_list]
[/su_column]
[su_column size=”1/2″]
[/su_column]
[/su_row]
Recepie (first read completely)
- Belangrijke dingen bijv. zet pan water op voor aardappelen.
- Schil de aardappels en snijd ze in stukken.
- Zet zo snel mogelijk de aardappels in een pan met warm water (omdat je anders niet genoeg tijd hebt) op het vuur en voeg groentebouillonblokjes toe aan het water.
- Zet een tweede pan met water op voor de boerenkool.
- Bak de spekjes en verwijder iedere keer het overtollig vet en/of vocht. Houd ondertussen de spekjes warm in een bak op de warmhoudplaat.
- Snijd de ui en knoflook en fruit deze aan in de pan.
- Kook de boerenkool en leg bovenop de boerenkool de rookworsten.
- Giet de aardappels af.
- Verwarm de melk in de magnetron en voeg dit toe aan de aardappels samen met de boter en de ui en knoflook. Stamp het vervolgens tot een puree.
- Giet de boerenkool af en houdt de rookworst warm.
- Voeg de boerenkool aan de puree toe, samen met de spekjes. Maak op smaak met peper (eventueel zout) en mosterd.
sERVING DINER
- zet pannen bar
- zet bestek etc. klaar
[/su_tab]
[su_tab title=”Pasta rood” disabled=”no” anchor=”” url=”” target=”blank” class=””]
[su_row]
[su_column size=”1/3″]
Costs per person € 1,50
[/su_column]
[su_column size=”1/3″]
Cooking level: Easy
[/su_column]
[su_column size=”1/3″]
Cooking time: 3 hour
[/su_column]
[/su_row]
Ingredientsper 10 persons
tAKE 5 EXTRA EATERS as margin
[su_row]
[su_column size=”1/2″]
[su_list icon=”icon: minus” indent=”21″]
- 1kg pasta
- 0.7kg tomaten
- 3 kg sheit
- 1 Knoflook
- General small items like spices are avaiable at the boat.
See this list with avaiable items.
[/su_list]
[/su_column]
[su_column size=”1/2″]
[/su_column]
[/su_row]
Recepie (first read completely)
- Belangrijke dingen bijv. zet pan water op voor aardappelen.
- Schil de aardappels en snijd ze in stukken.
- Zet zo snel mogelijk de aardappels in een pan met warm water (omdat je anders niet genoeg tijd hebt) op het vuur en voeg groentebouillonblokjes toe aan het water.
- Zet een tweede pan met water op voor de boerenkool.
- Bak de spekjes en verwijder iedere keer het overtollig vet en/of vocht. Houd ondertussen de spekjes warm in een bak op de warmhoudplaat.
- Giet de aardappels af.
- Verwarm de melk in de magnetron en voeg dit toe aan de aardappels samen met de boter en de ui en knoflook. Stamp het vervolgens tot een puree.
- Giet de boerenkool af en houdt de rookworst warm.
- Voeg de boerenkool aan de puree toe, samen met de spekjes. Maak op smaak met peper (eventueel zout) en mosterd.
sERVING DINER
- zet pannen bar
- zet bestek etc. klaar
[/su_tab]
[su_tab title=”Wraps” disabled=”no” anchor=”” url=”” target=”blank” class=””]
[su_row]
[su_column size=”1/3″]
Costs per person € 3,-
[/su_column]
[su_column size=”1/3″]
Cooking level: Intermediate
[/su_column]
[su_column size=”1/3″]
Cooking time: 3 hour
[/su_column]
[/su_row]
Ingredientsper 10 persons
tAKE 5 EXTRA EATERS as margin
[su_row]
[su_column size=”1/2″]
[su_list icon=”icon: minus” indent=”21″]
- 1kg wraps
- 0.7kg dingen
- 3 kg andere tsjak
- 1 Knoflook
- General small items like spices are avaiable at the boat.
See this list with avaiable items.
[/su_list]
[/su_column]
[su_column size=”1/2″]
[/su_column]
[/su_row]
Recepie (first read completely)
- Belangrijke dingen bijv. zet pan water op voor aardappelen.
- Schil de aardappels en snijd ze in stukken.
- Zet zo snel mogelijk de aardappels in een pan met warm water (omdat je anders niet genoeg tijd hebt) op het vuur en voeg groentebouillonblokjes toe aan het water.
- Zet een tweede pan met water op voor de boerenkool.
- Bak de spekjes en verwijder iedere keer het overtollig vet en/of vocht. Houd ondertussen de spekjes warm in een bak op de warmhoudplaat.
- Snijd de ui en knoflook en fruit deze aan in de pan.
- Kook de boerenkool en leg bovenop de boerenkool de rookworsten.
- Giet de aardappels af.
- Verwarm de melk in de magnetron en voeg dit toe aan de aardappels samen met de boter en de ui en knoflook. Stamp het vervolgens tot een puree.
- Giet de boerenkool af en houdt de rookworst warm.
- Voeg de boerenkool aan de puree toe, samen met de spekjes. Maak op smaak met peper (eventueel zout) en mosterd.
sERVING DINER
- zet pannen bar
- zet bestek etc. klaar
[/su_tab]
[/su_tabs]