fbpx

Ontvangstweek 2021

Natuurlijk is SRC Thor dit jaar aanwezig tijdens de (aangepaste) OWee. Kom ons opzoeken op de infomarkt SEARCH@X of kom langs bij de rondleidingen of borrels! Je kunt tijdens de Owee ook je eerste stappen op het rugbyveld zetten tijdens een introductie training. Ervaar de rugby cultuur voor een avond en kom kijken hoe het leven op de Thorboot ‘De Voorwaarts’ er aan toe gaat! 

Om deel te kunnen nemen moet je wel ingeschreven staan bij Owee.nl

INTERESSELIJST

Ben je geïnteresseerd in lid worden bij SRC Thor?
Of wil je gewoon op de hoogte gehouden worden van allerlei introductie activiteiten? Informatie over intro-training ontvangen?

Schrijf je in voor de interesselijst en we sturen je een mail met meer informatie (no strings attached) :

Boat night programma

Voor toegang tot het avondprogramma op de boot heb je een ConronaCheck App QR code nodig,
een (gratis) reservering (hieronder) en een geldig legitimatiebewijs. Beperkt plekken beschikbaar, VOL = VOL!

Classic Karaoke

gouden keeltje?

Of je nou de sterren van de hemel zingt, of gewoon lekker mee wilt blèren, voor ieder wat wils op deze Classic Karaoke night. Kies een nummer dat bij je past, of doe een aanvraagje voor je verlegen groepsgenoot of Owee-ouders. Alle genres, maar zeker geen gêne, dus laat je helemaal gaan op de Thorboot. 

MA 16 AUG – 20:00

THor live band

rock that boat!

Bij Thor zijn we niet alleen heel sportief samen, maar ook nog eens rete muzikaal! De énige echte Thorband zal een fantastisch optreden op de boot verzorgen. Wat hebben we concerten en festivals gemist afgelopen jaar! Dus, pak je kans, smeer je keel, zing je schor en rock mee met onze Thorband.

DI 17 AUG – 21:30

Techno tripoloski

woensdag partydag

Trek je tracksuit weer uit de kast en oefen je beste slavsquat want op woensdagnacht om 12 uur gaan de beentjes los op de beste hard bass en techno boot in Delft. Van de Russian Village Boys tot DJ Blyatman, alles komt voorbij. Kom feesten als een slav king op onze Thorboot. CHEEKIII BREEEKI


WOE 18 AUG – 20:00

Vrij-mi-boot

it's Friiiidayyyyy

Hoewel dit event eerder een Vrij-Av-Bo is, wordt er toch net zo hard gechilld. Het achterdek is zoals altijd de “place to be” met de ondergaande zon, fijne vibes en heerlijk koud pilsje in de hand. We snappen dat je na zo’n intense paar dagen gewoon een fijne afsluiter nodig hebt!


VR 20 AUG – 20:00

VOLLEDIGE Programma THOR

Tijdens de Owee kun je ons online en in real life opzoeken!
Programma onder voorbehoud, uiteraard volgen wij altijd de scenario’s van het OWee-bestuur op. 
Voor prangende vragen kun je natuurlijk altijd mailen naar secretaris@srcthor.nl of schrijf je in voor een try-out training

GROEP 1

Zondag 15 aug

Maandag 16 aug

GROEP 2

Woensdag 18 aug

Donderdag 19 aug

Vrijdag 20 aug

20933781_1626205830785505_8539482212313039675_o

INFOMARKT SEARCH@X

Altijd willen weten of rugby iets voor jou is? Ben je benieuwd naar wie je toekomstige teamgenoten zijn? Op zoek naar een gezellige vereniging waar iedereen zich thuis voelt, binnen en buiten de lijnen? Zoek niet verder, maar zoek ons op tijdens de infomarkt SEARCH@X van de OWee. Proef de vibe en maak kennis met een aantal thorleden. Stel al je vragen en test hoe goed jij kan tackelen. 

Introduction training

Hier aanmelden: DI 17 aug + DO 19 aug 
@ 20:00 – Rugby veld 

Doe mee met een van onze introductietrainingen, en w
aan je heel even een echte zoon/dochter van de almachtige dondergod. Tijdens deze introtraining zet je – letterlijk en figuurlijk – jouw eerste stappen op het rugbyveld van het studenten sportcentrum X.
Na een lekkere training ben je van harte welkom om van de traditionele rugby cultuur te proeven tijdens de “derde helft” in ons bijzondere clubhuis, de Thorboot! 

14114915_1159829624089797_3244821372677510342_o
0
live days
1
Search@X markets
1
introtrainingen
1 %
Rugby

Frequently asked questions

Als je al zeker weet dat je lid wilt worden van Thor, raden we je aan contact op te nemen met onze secretaris om je officieel in te schrijven. 

Wil je liever eerst de sfeer proeven? Of weet je nog steeds niet zeker dat rugby de beste sport ter wereld is? Doe het rustig aan en doe eerst mee aan een proeftraining! Klik hier voor meer info.

Ook zonder rugbyervaring ben je zeker welkom! We zorgen ervoor dat je de eerste weken alle elementen van het rugby onder de knie krijgt en fit bent voor je eerste wedstrijd. Het is nooit te laat om te starten met rugbyen! 
Ervaren ruggers kunnen natuurlijk meteen meedoen in een van onze teams, neem ook contact op met de secretaris om je in te schrijven op Thor.

Nee, we zijn een open sportclub en dus iedereen is welkom om te komen rugbyen. Je hoeft geen ontgroening te doen om lid te kunnen worden.

Wel raden we aan om mee te doen aan het leuke (niet verplichte) introductieweekend voor nieuwe leden. Tijdens dit weekend leer je je nieuwe vrienden meteen kennen! Kort na het introductieweekend wordt er een Algemene Ledenvergadering gehouden, waarin nieuwe leden officieel worden geïnaugureerd als lid van SRC Thor. Niets om bang voor te zijn!

Ja en nee. Niet iedereen vindt het leuk of hoeft zelfs niet naar de sportschool om een ​​goede rugbyspeler te zijn.

In rugby speel je samen in een team met 15 verschillende posities, allemaal met hun eigen rol, doelen en sterke punten. Fun fact: alle posities vereisen een ander lichaamstype, tactieken, fitnessniveau of zelfs een andere mentaliteit. In een game heb je ze even goed nodig. Sommige zijn inderdaad ‘groot en sterk’, maar zeker niet allemaal. Kortom, rugby verkoopt zichzelf: een plek waar iedereen kan shinen, of je nu klein, lang of groot bent, snel of sterk, goed met de bal of goed in contact, man of vrouw.

Het is een misvatting dat het bij rugby alleen gaat om elkaar hard raken. Er zijn veel positie-specifieke vaardigheden (zoals kicks, liften, scrummen, passen, looplijnen), tactieken, snelheid, fitness, ballhandling en last but not least – teamwork – betrokken. Je kunt altijd een positie in het team vinden die van nature bij je past, of komen trainen en jezelf erin ontwikkelen. De trainingen behandelen al deze aspecten en zijn gedeeltelijk gericht op wat je nodig hebt in je positie in het spel.

Natuurlijk kan rugby soms best fysiek zijn (er is nog steeds contact bij betrokken, in sommige posities meer dan in andere), dus een paar blauwe plekken of spierpijn is heel normaal na een wedstrijd of een contacttraining. Maar voor alle duidelijkheid: je hoeft absoluut geen professionele atleet of ‘groot en sterk’ te zijn om mee te kunnen doen! Iedereen kan leren rugbyen met de juiste techniek en mentaliteit. Het helpt als je al een basisconditie hebt als je lid wordt, maar we helpen je langzaam op te bouwen! Met training blijf je fit, gezond en veilig. Enige wat je mee moet nemen is je motivatie!

Elke dinsdag na de training douchen de meeste leden snel in de kleedkamers van X sportcentrum en gaan dan naar de gezellige Thorboot, ons geliefde clubhuis. De boot ligt aan de Nieuwe Haven 5, ongeveer 2 minuten fietsen of 10 minuten lopen van het sportcentrum.

De barcommissie zorgt voor lekkere verfrissende drankjes (bier / fris voor slechts 1 euro!). Daarnaast wordt er iedere week door een ander vrijwilligerskoppel een ​​heerlijke maaltijd gekookt (vol bord voor 2-3 euro) voor degenen die van hun gains houden na het sporten (abonneer je in de thor-app om je eetspot te claimen).

Het bestuur kondigt iedere week het clubnieuws en aankomende evenementen aan, en soms hebben we speciale evenementen, themafeesten of andere vieringen.

In feite weet je nooit hoe een bootavond zal eindigen: afhankelijk van het aantal mensen en de sfeer. Je bent van harte welkom om mee te eten, samen een drankje te drinken, spelletjes te spelen, te kletsen met al je rugbyvrienden tot zonsopgang, of zelfs de hele nacht door te dansen.

Ja, wij volgen de regels en voorschriften van de officiële kanalen van het RIVM en de TU Delft. Naast de veiligheidsmaatregelen volgen we ook de Nederlandse rugbybond (NRB) voor advies over hoe om te gaan met trainingsopstellingen, wedstrijdorganisatie in het komende seizoen of de evenementen op de boot.
Hoewel de aard van de sport vrij fysiek en natuurlijk een echte ‘contactsport’ is, mogen we op dit moment een full-contact training doen (geen 1,5m regel meer tijdens de training). Op dit moment meldt NRB nog steeds om de wedstrijd vanaf oktober te starten (1 maand later dan normaal).
Vanzelfsprekend nemen we nieuwe maatregelen als de situatie verandert. 

Wil je lid worden van Thor, dan ben je nog steeds van harte welkom om je in te schrijven voor een proeftraining. Denk nog steeds aan je gezondheid, blijf thuis als je je niet lekker voelt, was vaak je handen en neem je eigen bidon mee. De kleedkamers bij X zijn tot op heden nog niet in gebruik. 

Vanwege Corona maatregelen hebben we dit jaar iets meer restricties voor ons avondprogramma. Uiteraard hebben we nog steeds top-events voor jullie op de boot georganiseerd. 

  1. Zorg dat je een QR code kan maken in de CoronaCheck App. (door volledige vaccinatie (2wkn), een herstelbewijs of een geldige test voor toegang in te voeren)
  2. Schrijf je hierboven in op het Thorboot-event door in het programma op de link te klikken. 
  3. Kom naar de boot met je 1) QR code uit de CoronaCheck App + 2) Reservering + 3) ID-kaart .
  4. Geniet van een heerlijke avond en ervaar de echte rugby cultuur.  

Reserveer dus snel je spot, want vol is vol!