SRC Thor

DÉ open Studenten Rugby Club in Delft

Algemeen

Studenten Rugby Club Thor
Ga naarBestuur

Bestuur

Ieder jaar treedt een nieuw bestuur aan om de belangen de club en haar leden te behartigen. Het Bestuur zorgt onder andere voor het wedstrijdwezen en sociëteit “De Voorwaarts”. 

Contact:

Ga naarCommissies

Commissies

Voor het draaiende houden van club en clubhuis is Het Bestuur afhankelijk van haar commissies. Binnen S.R.C. Thor bestaan er verschillende commissies, allen met een specifieke taak en met verschillende groottes en intensiviteit:

Ga naarClubhuis

Clubhuis

Ons legendarische clubhuis is gelegen aan de Rotterdamse weg:

“De Voorwaarts”
De Nieuwe Haven 5
2628 AE Delft

Ga naarHisThorie

HisThorie

Op 5 november 1963 wordt de Virgiel Rugby Club Thor opgericht.

Op 4 april 1975 worden de banden met Virgiel verbroken en Thor zal voortaan door het leven gaan als Studenten Rugby Club Thor. In 1982 worden de eerste dames lid en in 1985 is de eerste competitiewedstrijd een feit.

Een oude klipperaak wordt op 18 februari 1995 het nieuwe clubhuis van Thor. Ieder jaar sinds 1995 is er nu de Van der Velde Dies, een ode naar de vinder van de boot.

Competitie

Bekijk hier de laatste uitslagen van SRC Thor

SRC Thor heeft drie teams namelijk Heren XV 1, Heren XV 2 en Dames XV 1. Elk team traint 2 keer per week en speelt competitie wedstrijden op de zondag. Binnen SRC Thor is er ook ruimte voor de aller jongste en onervaren studenten, zij komen uit in ons Jonghe Honden team. De Jonghe Honden nemen elk jaar deel aan de studentencompetitie van de NSRB en strijden dan tegen andere studententeams verspreid door Nederland.

Interesse om te komen spelen voor Thor? Stuur een mailtje naar secretaris@srcthor.nl

OpdrachtgeverOpdrachtgeverOpdrachtgever

Nieuws